Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOBRO RASPOLOŽENJE

FOTO Ivanišević i Đoković nimalo ne brinu, pogledajte kako se ponašaju na treningu

Novak Djokovic practices at Melbourne Park in Melbourne
Foto: TENNIS AUSTRALIA/SCOTT BARBOUR
1/8
11.01.2022.
u 10:32

Pozitivna vijest za najboljeg tenisača svijeta jest ta što će minimalno još sutra ostati u Australiji, a činjenica da tako dugo ne stiže konačna odluka ide njemu u prilog

Novak Đoković potpuno mirno čeka odluku o deportaciji iz Australije, što se može zaključiti po fotografijama s treninga, na kojima je nasmijan i čak se fotografira s trenerom Goranom Ivaniševićem.

Naravno, nema smisla očajavati oko situacije na koju više ne može utjecati, pametnije je okrenuti se onome što možda slijedi i pripremiti se na najbolji mogući način.

Serbian tennis player Novak Djokovic rests during practice ahead of the Australian Open at Melbourne Park in Melbourne, Australia, January 11, 2022. Tennis Australia/Scott Barbour/Handout via REUTERS THIS IMAGE HAS BEEN SUPPLIED BY A THIRD PARTY. MANDATORY CREDIT. NO RESALES. NO ARCHIVES
Foto: TENNIS AUSTRALIA/SCOTT BARBOUR

Uostalom, pozitivna vijest za najboljeg tenisača svijeta jest ta što će minimalno još sutra ostati u Australiji, a činjenica da tako dugo ne stiže konačna odluka ide njemu u prilog.

Iako su se pojavile informacije o obrascu u kojem je Đoković označio da nije putovao prije odlaska u Australiju, a putovao je u Španjolsku, da su toliko "čvrst temelj" za deportaciju, ne bi Srbin još bio u zemlji.

Komentara 29

Avatar crazy_bat
crazy_bat
10:42 11.01.2022.

Ako nije prebolio covid, onda ima krivotvorenu potvrdu. Ako je prebolio, onda se nalazio s djecom pozitivan i bez maske. Treće nema.

LB
Lule_banana
11:18 11.01.2022.

Slucajno dodjoh na portal Vecernjih da vidim sta pisu vase novine za ovog nestetnog momka iz Splita pa procitah i ovu vest za Novaka. Onda otvorim komentare i vidim sta imam da vidim. Dragi susedi, da li je moguce da ste (mislim na ove koji komentarisu) toliko ogrezli o zavisti da vam nista nije sveto, toliko maliciozni komentari da prosto reci nemam. Spremni ste i Ivanisevica da opljujete samo zato sto saradjuje sa Novakom. E nazalost, to je balkanski primitivizam. Drago mi je samo sto pored toliko pozitivne reakcije iz Hr na vest o Novaku, vi predstavljate manjinu. I da, da se vratim na pocetak, svako normalan iz Beograda se nada najboljem ishodu kako bi se Matej pronasao ziv i zdrav. Pozdrav iz Beograda, Lule

TM
trade_mark
10:44 11.01.2022.

Ivanišević na treningu uvježbava Novaxa kako se ponašati ako padneš s ruba Zemlje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije